8.6.2014

Luontoelokuvien tekijä: ilmoita elokuvasi Wildlife Vaasa luontoelokuvafestivaaleille 1.7. mennessä

Joka toinen vuosi järjestettävä kansainvälinen Wildlife Vaasa luontoelokuvafestivaali tuo 1.-5.10.2014 valkokankaille luontokuvia ympäri maailmaa.

Tämän vuoden teemoina on tiedeviestintä luonto- ja tiede-elokuvien kautta, Unescon maailmanperintö ja kulttuurimatkailu.

Tänä vuonna kansainväliseen luontoelokuvakilpailuun toivotaan erityisesti elokuvia, joiden teemana on vesi, maatalous tai ruoka. Lasten ja nuorten tekemille luontoelokuville on oma sarjansa. Viimeinen ilmoittautumispäivä kilpailuihin on 1.7.2014.

Wildlife Vaasa on sekä luontoelokuvakilpailu että luontoelokuvatapahtuma, jossa voi elokuvien kautta tutustua luontoon eri puolilla maailmaa. Festivaalilla, jossa pyörii kaikille avoimia näytöksiä aamusta iltaan, voi myös tutustua elokuvantekijöihin ja nähdä, miten elokuvia tehdään. Lisäksi tapahtuman puitteissa järjestetään seminaareja, workshopeja ja mediakasvatushankkeita, joissa on tehty lasten ja nuorten kanssa omia elokuvia.

Vuodesta 2003 lähtien Wildlife Vaasa on ollut Pohjoismaiden ainoa luontoelokuvafestivaali. Edelliselle Wildlife Vaasa luontoelokuvafestivaalille vuonna 2012 osallistui 285 elokuvaa 45 maasta.

Lisätietoja ja ilmoittautumisohjeet: http://wildlife.vaasa.fi/index.php/fi/festivaali-2014